Wokpaleis Fryslân

All-in Dining

Bij het All-in dining arrangement betaalt u niet alleen voor het diner, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. U betaalt vooraf het All-in dining arrangement bij de receptie van het restaurant. Bij Wokpaleis Fryslân kunt u voor een vast bedrag 2 uren onbeperkt genieten van al onze verschillende wereldkeukens, desserts en drankjes (exclusief alcoholische dranken).

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

Alcoholische dranken

DRINKEN

Het All-in dining arrangement is inclusief frisdrank, verse jus d’orange, slush puppy, 0.0 bier, koffie en thee. Voor onze kleine gasten hebben we ook keuze uit bijvoorbeeld Fristi, Chocomel, limonade en Wicky. Alcoholische dranken kunt u tegen een gereduceerd tarief nuttigen d.m.v. munten.

MUNTENSYSTEEM

Alle alcoholische dranken worden uitsluitend betaalt met munten. Deze munten kunt u kopen bij de receptie van ons restaurant. De munten kosten €1,50 per stuk. Overgebleven munten kunt u bewaren voor uw volgende bezoek, maar u mag ze ook altijd inleveren bij de receptie. Wij schenken geen alcohol aan gasten onder de 18 jaar. Bezoekers tussen de 18 en 25 jaar zijn verplicht om een geldig legitimatiebewijs te tonen als men alcohol wilt nuttigen.

Benieuwd naar onze kerst arrangementen? Klik op de knop hieronder

Copyright © 2021 Wokpaleis Fryslân E10 - made by Youngtive. All rights reserved.