Adres informatie

Wokpaleis Fryslân
Rijksstraatweg 17, 9256XD te Rijperkerk
0511-432222
info@wokpaleisfryslan.nl

Neem contact met ons op

Voor vragen of reserveringen kunt u ons van woensdag t/m maandag telefonisch bereiken van 14.30 tot 22.00 uur. U kunt ook via onderstaand contactformulier uw vraag stellen.

  Veelgestelde vragen

  Wij accepteren enkel Wokpaleis Fryslân cadeaubonnen.

  Reserveren is niet verplicht. Om teleurstellingen te voorkomen en bij drukte (weekend en feestdagen) is dit wel aan te raden.

  Wij hebben standaard vegetarische en veganistische gerechten in het assortiment. Daarnaast kunnen we in overleg gerechten apart voor u klaarmaken.

  Gasten met een dieet kunnen ook bij ons dineren. Heeft u een allergie, neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke allergie te bespreken.

  U betaalt bij Wokpaleis Fryslan voor de tijdsduur van uw verblijf, ongeacht hetgeen u eet of drinkt. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

  Het is mogelijk om voor bedrijven/instellingen op rekening te betalen. U kunt dit bij uw reservering telefonisch of online doorgeven. U dient bij aanvang een kopie van het legitimatiebewijs en een visitekaartje met de factuurgegevens aan te leveren.

  Wij doen er alles aan om de prijs, kwaliteit en sfeer te bewaken, desondanks zijn alle tips, suggesties, klachten of kritiekpunten van gasten zeer welkom! Wij stellen het zeer op prijs als u suggesties of klachten zo snel mogelijk doorgeeft, zodat wij uw verblijf direct aangenamer kunnen maken en het concept kunnen blijven verbeteren.

  Copyright © 2021 Wokpaleis Fryslân E10 - made by Youngtive. All rights reserved.